Magic Words Coaching metoda

Poznato je da su reči su najjača droga koju čovečanstvo koristi.  Reči koje dosledno govorite oblikuju vaš život i vašu sudbinu. Promenom reči u svakodnevnom govoru menjate svoje emocije, događaje i život.

“Magic Words” (čarobne reči) je moćna inspirativna metoda Instituta “Besser–Siegmund” iz Hamburga za brzo otklanjanje stresa, stresnih reči, blokada, neprijatnih emocija ili negativnih uverenja. Metoda je zasnovana na posebnom načinu upotrebe mozga i posebnom načinu uticaja na nervni sistem, promeni submodaliteta. Promenom konkretnih osećajnih sredstava menja se način na koji sebi mentalno predstavljate određenu reč. Menjate većinu stresnih stvari na takav način, da postanu za vas inspiracija pozitivnog resursnog stanja – opuštenosti, humora i sigurnosti.

Koncept brzog koučinga i ličnog razvoja, pruža mogućnost da malom intervencijom postignete velike promene i pomake u vašem ličnom i profesionalnom razvoju. Uspostavljanjem balansa, proširenjem svesnosti i emocionalnom stabilnošću postajete srećniji, motivisaniji i uspešniji, unapređujući na taj način kvalitet sopstvenog života i zdravlja.