Održan drugi ciklus treninga u okviru projekta ONAsnaživanje u Pančevu

U Pančevu je 11. i 12. septembra održan drugi ciklus radionica u okviru projekta ONAsnaživanje u saradnji sa Fondom B92. Ovog puta, učesnice treninga su imale priliku da unaprede svoje prezentacijske i komunikacione veštine kroz kratko predavanje, a zatim i kroz praktične primere i vežbe poput: istraživanja očekivanja sagovornika, definisanja ključnih poruka, pripremu prezentacije, usvajanje tehnika za eliminaciju straha pre prezentacije, itd.

 

„Ovo je jedna od najboljih radionica, kao i ove prethodne Uglješine, iz oblasti prodaje i pregovaranja, zato što skroz približi temu, priča jednostavnim jezikom, jasno je i svi sve vrlo brzo shvatimo kroz primere. Ovo mnogo znači jer može već sutradan da se primeni u poslu“, istakla je Jelena Gajić, jedna od polaznica treninga.

 

Pored mnogobrojnih treninga koji se organizuju u cilju jačanja veština neophodnih za ekonomsku samostalnost i osnaživanje žena, projekat podrazumeva i osnivanje socijalnih preduzeća u ovim gradovima, kao i dodelu mini grantova za najbolje biznis inicijative žena.

 

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.