"Kako prepoznajemo i razvijamo talente" predavanje na sajmu zapošljavanja TopJob

U okviru sajma zapošljavanja „TopJob“ koji se održava u hotelu „Park“ 10. i 11. oktobra u Novom Sadu, agencija za konsalting u oblasti ljudskih resursa „ROAD HR“ je u četvrtak, 11. oktobra 2018. održala predavanje na temu „Kako prepoznajemo i razvijamo talente“ gde je predavač bio Uglješa Atanacković.

Kako bi izgledala organizacija koju pojedini autori nazivaju organizacijom koju pokreću talenti? Organizacija koja investira i ulaže u svoje jedinstvene i specifične sposobnosti upravlјanja talentima, kako bi proizvela izvanredne rezultate za organizaciju. Ovakve organizacije vešte su u definisanju potreba za talentima, otkrivanju raznolikih izvora talenata, razvoju individualnih i timskih veština i znanja unutar organizacije. Značajna uloga lјudskih resursa jeste da ih identifikuje kako bi maksimizirali postizanje kompanijskih ciljeva.

Na predavanju je kroz studiju slučaja Uglješa pokazao na koji način je najbolje otkriti talente svojih zaposlenih i kako ih razvijati u pravom smeru. Ulaganje u svoje zaposlene je osnovni kriterijum za napredovanje kompanije i stvaranja konkurentske prednosti.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.