Održano predavanje u Regionalnoj privrednoj komori u Kikindi

U prostorijama Privredne komore Srbije u Kikindi je u četvrtak, 20. septembra održano predavanje na temu “Značaj treninga za napredovanje ljudskih resursa”.

U saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Severnobanatskog upravnog okruga, Uglješa Atanacković kao vlasnik, stručni konsultant i trener agencije “Road HR” iz Novog Sada je održao predavanje i prisutnima objasnio koliko je trening bitan za napredovanje zaposlenih u kompaniji i da su ljudi u suštini najbitniji faktor konkurentske prednosti. Edukacija u ovoj oblasti je od izuzetne važnosti jer je dokazano da 70 odsto uspešnih kompanija u svetu ima vrlo detaljno razvijen put učenja svojih zaposlenih i da na godišnjem nivou izdvajaju između 11 i 22 radna dana za njihovu edukaciju. Koncept upravljanja ljudskim resursima je mlada nauka ali je u poslednje vreme dobila na značaju zbog brzog tehnološkog razvoja.

Privrednici iz Kikinde koji su prisustovali predavanju su imali priliku da kroz aktivno učešće u samom predavanju, kao i putem primera i vežbi prođu kroz trening, a sve u cilju pomoći i unapređenja sektora ljudskih resursa i zaposlenih u svojim kompanijama.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.