Predavanje na temu "Ljudski resursi kao faktor konkurentske prednosti"

U prostorijama Regionalne privredne komore Sremskog okruga u Sremskoj Mitrovici je u petak, 16. novembra 2018. godine, održano predavanje na temu “Ljudski resursi kao faktor konkurentske prednosti”.

Predavanje je vodio stručni konsultant u oblasti ljudskih resursa, Uglješa Atanacković, vlasnik agencije “Road HR” iz Novog Sada koji je prisutnima objasnio da čak 70 odsto uspešnih kompanija u svetu ima detaljno razvijen put učenja svojih zaposlenih, te da na godišnjem nivou izdvajaju između 11 i 22 radna dana da bi ulagali i edukovali svoje zaposlene. Poslednjih pet godina privrednici sve više uviđaju značaj same funkcije ljudskih resursa tako da i manji sistemi koji imaju između 50 i 100 zaposlenih imaju ustanovljenu tu funkciju, odnosno nekoga ko brine o ljudskim resursima.

Predavanju su prisustvovali predstavnici kompanija iz Sremske Mitrovice i okoline koji su izašli sa predavanja sa prikupljenim znanjima i veštinama kako pomoći u razvoju svojih zaposlenih i na koji način ih motivisati da što bolje obavljaju svoj posao.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.