Predavanje na temu "Značaj treninga i razvoja za upravljanje ljudskim resursima" održano u Subotici

U prostorijama Regionalne privredne komore Severnobačkog okruga u Subotici je u petak, 14. septembra, održano predavanje na temu “Značaj treninga i razvoja za upravljanje ljudskim resursima”.

Predavanje je vodio stručni konsultant u oblasti ljudskih resursa, Uglješa Atanacković, vlasnik agencije “Road HR” iz Novog Sada koji je prisutnima objasnio da koncept edukacije ljudskih resursa zahteva od privrednika da umeju da prodaju proizvod ili uslugu, uspešno pregovaraju i rade pod pritiskom u konfliktnim, kriznim i stresnim situacijama. Nakon završenih treninga i edukacija, primenom koncepta se utiče na povećanje ukupnih prihoda i profita kompanije uz stalni razvoj zaposlenih i povećanje njihovog zadovoljstva poslom.

Predavanju su prisustvovali predstavnici kompanija iz Subotice i okoline koji su bili zadovoljni i predavačkim i praktičnim delom, te su nakon završetka treninga otišli zadovoljni iščekujući nastavak saradnje.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.