Predavanje "Uticajan komunikator" održano u Somboru

Agencija za konsalting u oblasti ljudskih resursa „ROAD HR“ je u sredu, 10. oktobra 2018. u Regionalnoj privrednoj komori Zapadnobačkog okruga u Somboru održala predavanje na temu „Uticajan komunikator“ gde je predavač bio Uglješa Atanacković.

Komunikacija ne predstavlja samo poruku, ta poruka mora biti razumljiva i shvaćena na pravi način. Zanemarivanje ili nerazumevanje čini poruku neefikasnom. Prema tome, najefikasnija komunikacija mora uključivati činjenice, tako da se zna da je poruka primljena, da se razume i podržava. Efektivna komunikacija dovodi do poboljšanja u produktivnosti od čak 25% kada se zaposleni osećaju korisno i angažovano u svom radu i kada su povezani sa svojim saradnicima. Ovo je suština koja dovodi do povećanja nivoa produktivnosti radnika kroz komunkaciju.

Kroz predavanje i praktičnu primenu, 18 učesnika predavanja je imalo šansu da nauči kako da efektivno komunicira i da to znanje prenese svojim kolegama kako bi pomogli unapređenju komunikacije u svojim kompanijama.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.