Predavanje "Važnost ulaganja u ljudske resurse"

U četrvtak, 23. avgusta 2018. godine, u prostorijama Privredne komore Srbije u Somboru, održano je predavanje na temu “Važnost ulaganja u ljudske resurse”.

Predavanje je vodio stručni konsultant u oblasti ljudskih resursa, Uglješa Atanacković, vlasnik agencije “Road HR” iz Novog Sada koji je prisutnima objasnio važnost ulaganja u razvoj ljudskih resursa kao ključnog faktora konkurentske prednosti kompanije.  On je predstavio najnovije koncepte u oblasti edukacije zaposlenih koje primenjuje 54% uspešnih svetskih kompanija. Krajnji efekat korišćenja koncepta jeste da se posle završenih treninga i edukacija višestruko vraća investicija kroz povećanje ukupnih prihoda i profita kompanije uz kontinuiran razvoj zaposlenih i veći stepen njihovog zadovoljstva poslom.

Predavanju su prisustvovali predstavnici kompanija iz Sombora i okoline koji su bili veoma zadovoljni predavanjem i stečenim novim znanjem i iskustvom.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.