Realizovan trening na projektu ONAsnaživanje u Sremskoj Mitrovici

U okviru projekta ONAsnaživanje koji realizuje Fond B92 ovaj put u Sremskoj Mitrovici je 25. i 26. avgusta, održan još jedan dvodnevni trening iz oblasti prodaje i pregovaranja gde je predavač bio Uglješa Atanacković.

Cilj projekta je uspostavljanje održivog servisa ekonomskog osnaživanja žena, a treningu za sticanje veština prodaje i pregovaranja prisustvovale su žene iz lokalnih udruženja, socijalno ugroženih kategorija, kao i žene koje su preživele nasilje u porodici.

O pomenutim veštinama, učesnice su učile kroz niz dinamičnih vežbi, zadataka i primera. One su sticale znanja i veštine kako da pozicioniraju svoj proizvod, šta da urade kako bi ga učinile konkurentnim na tržištu, kako da prepoznaju svoje kupce, kao i na koji način da adekvatno prezentuju svoju robu i uspešno vode pregovore sa svojim poslovnim partnerima.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.