Realizovan trening program “Od preduzetnice do preduzeća”

Tokom maja i juna 2017. godine u saradnji sa kancelarijom Evropske banke za obnovu i razvoj realizovan je trening program “Od preduzetnice do preduzeća” u sklopu programa “Women in business” namenjen ženama preduzetnicama na teritoriji Republike Srbije.

Treningu je prisustvovalo 26 učesnica koje su vlasnice biznisa ili se nalaze u na rukovodećim funkcijama u kompanijama.

 

 

Trening je omogućio sveobuhvatan uvid u proces rukovođenja i pružio brojne alate, tehnike i metode za unapređenje poslovnog potencijala preduzetnica podeljene u četiri tematske celine. Tokom treninga učesnice sui male priliku da se upoznaju da procesom restruktuiranja kompanije, kreiranjem nove organizacione kulture, tehnikama regrutacije i selekcije, kao i formiranjem adekvatnog tima za postizanje strateških ciljeva svojih biznisa.

 

 

Učesnice su izrazile veliko zadovoljstvo ovim jedinstvenim trening programom koji je kreiran i iniciran od strane Evropske banke za obnovu i razvoj.

 

 

 

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.