Trening "Efektivna komunikacija" realizovan u Beogradu

Oktobar je bio mesec gde je naš kalendar bio potpuno zauzet, a jedan od treninga je održan u Beogradu. Trening  “Efektivna komunikacija” je držao Uglješa Atanacković, te je on tom prilikom pričao o komunikacionim stilovima i važnosti razumevanja sagovornika.

Kako Uglješa objašnjava, ukoliko je vaš sagovornik razumeo koju poruku ste želeli da mu prenesete i ukoliko se on ponaša u skladu sa tim, postigli ste svoj cilj. Međutim, ukoliko vidite da njegova reakcija nije prirodna i da nešto nije kako treba, promenite način na koji mu plasirate poruku, odnosno promenite svoj način komunikacije.

Polaznici treninga su imali priliku da kroz praktične vežbe prođu kroz trening i da na svom primeru uvide značaj efektivnog komuniciranja. Utisci nakon treninga su bili pozitivni, te se nadamo da će primenjivanje naučenog na treningu dovesti do manje nesporazuma u komunikaciji i više postignutih ciljeva.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.