Učešće na konferenciji projekta ONAsnaživanje

Konferencija pod nazivom Ekonomsko osnaživanje žena kao jedan od ključnih faktora prevencije i zaštite od nasilja prema ženama održana je u četvrtak i petak, 25. i 26. februara u Kulturnom centru Rex u Beogradu u organizaciji Fondacije fond B92.

 

Primarni cilj konferencije je bio predstavljanje modela ekonomskog jačanja žena, pilotiranog u okviru projekta ONAsnaživanje, kao i razmatranje mogućnosti za replikaciju modela i širenje njegove prakse na gradove širom Srbije.

 

Tokom konferencije govornik na temu “Značaj edukativnih treninga i obuka u ekonomskom osnaživanju žena” i važnosti uloge korporativnog sektora u pružanju podrške i ekonomskom osnaživanju žena bio je konsultant agencije ROAD HR Uglješa Atanacković i trener na projektu ONAsnaživanje. Uglješa je tokom izlaganja predstavio rezultate dosadašnjeg rada na projektu i dao preporuke za replikaciju modela.

logo
X

NEWSLETTER

Već ste prijavljeni na listu.

Od početka rada do danas iza nas je više od 450 održanih treninga i preko 2700 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.