[PREDAVANJE] Pokrenite uspeh

Uspeh u poslovnim aktivnostima, sportske aktivnosti gotovo na profesionalnom nivou, stalna dostupnost i otvorenost za sve mogućnosti, prijateljstvo i uz to, savršeno  roditeljstvo, za sve je ovo potrebno pronaći mesta u čarobnom paketu zvanom život,  bez obzira na životnu dob.

Naš život je danas sve brži, a mi smo postali sve zahtevniji. Želimo da budemo u  vrhunskoj formi i budnog duha, da postignemo više, želimo da prevaziđemo svoje  krajnje granice, na poslu i u slobodno vreme. Zaista bi bilo dobro kada bismo mogli da  letimo kroz život.

Pozivamo vas na besplatno predavanje  u prostorijama Ultrawell centra  za psihofizički balans u Novom Sadu, Gogoljeva 13a da se upoznate sa Wingwave i Magic  Words Coaching metodama ličnog i profesionalnog razvoja.

26.02.2014. u 19h Pokrenite lični uspeh

28.02.2014. u 13h Pokrenite poslovni uspeh

Wingwave® je najefikasniji način brzog otklanjanja stresa, strahova, mentalnih i emocionalnih blokada i sigurnog postizanja uspeha. Razvija kreativnost, samopouzdanje, mentalne sposobnosti i emocionalnu fleksibilnost putem ciljanog razvoja ličnih resursa.

Predavanje je besplatno, a zbog velikog interesovanja vas molimo da nam potvrdite vaš  dolazak na

e-mail office@ultra-well.com ili office@road.rs

telefon 062/802–22-03 ili 060/394-3286.

Pozivamo sve korporativne klijente da zakažu besplatnu prezentaciju Wingwave i Magic Words Coaching metode u svojoj kompaniji putem e-maila office@road.rs ili telfona 060/394-3286.