O nama – reference

Ko smo mi?

Sigurno znate da se bavimo organizacionom razvojem kompanija i pojedinaca kroz trening i coaching. Od početka rada do danas iza nas je više od 800 održanih treninga i preko 9000 zadovoljnih pojedinaca koji su prošli kroz naše treninge i coaching sesije. Svi treninzi su posebno skrojeni u odnosu na razvojne potrebe učesnika. Pri njihovom kreiranju uvažavamo izazove sa kojima se suočavaju kompanije sa kojima poslujemo i tako svoj rad maksimalno prilagođavamo zahtevima klijenta.

Koristimo savremene metode organizacionog i ličnog razvoja koje uključuju visok stepen angažovanja učesnika treninga, što omogućava najbolje rezultate. Ponosni smo na visok stepen profesionalnosti i istrajnosti u zajedničkom postizanju definisanih ciljeva sa klijenitma. Zbog svega navedenog, verujemo da  je jedan od mogućih načina da zadovoljite potrebe za vašim organizacionim razvojem i rastom- saradnja sa nama.

Počeli smo sa radom 2011. godine kao agencija koja se bavila poslovnim savetovanjem u oblasti ljudskih resursa. Najčešće smo radili sa malim i srednjim preduzećima, vlasnicima koji su svoje poslovanje počinjali od zanatskih i trgovinskih radnji, a vremenom prerasli u preduzeća sa 20 ili više od 50 zaposlenih.
2012. godine smo prepoznati i sertifikovani kao zvanični konsultanti u oblasti ljudskih resursa od strane Regionalne razvojne agencije i Ministarstva eknomije i regionalnog razvoja Republike Srbije. 2013. godine smo dobili prvu međunarodnu coaching licencu kada smo počeli da se profilišemo kao agencija namenjena organizacionom razvoju kroz trening i coaching. Danas posedujemo licence i sertifikate prestižnih evropskih i svetskih udruženja i instituta.

Našim klijentima pomažemo pri organizacionom razvoju, stvaranju efikasnijih procesa i kvalitetnih organizacionih odnosa. Kroz razvoj zaposlenih i brigu o njihovom zadovoljstvu stvaramo bazu za kontinuirane poslovne uspehe. Tako pridonosimo stvaranju pozitivne i zdrave društvene zajednice u kojoj nam je svima ugodno i lepo živeti.

Naši klijenti

Philip Morris International - reference     Klijenti - Pharmanais   Klijenti - Radun AviaKlijenti - Messer Group   Klijenti - Yazaki Klijenti - Alma Ras  Klijenti - Admiral bet Kijenti - Green Tube         Regent Lighting