In-house leadership program

Program First time manager i leadership programi nastali su kao rezultat našeg višegodišnjeg trenerskog iskustva. Godinama unazad smo realizovali in-house programe za rukovodioce svih nivoa i sve one koji prvi put postaju rukovodioci. U zavisnosti od potreba kompanije, zaposlenih i našeg iskustva došli smo do optimalnog programa koji odogovara osnovnim menadžerskim kompetencijama. Ovakav trening program postao je standard našeg rada u cilju ovladavanja osnovnih menadžerskih kompetencija. Posle ovog treninga menadžeri, koordinatori, supervizori, rukovodioci sposobni su da adekvatno planiraju, organizuju, upravljaju i kontrolišu procese i zaposlene koje vode.

Izaberite odgovarajući program

3 trening modula

4 trening modula

Tailor made

Možete birati između tri opcije: standardni programi u trajanju od 3 i 4 modula sa definisanim ciljevima učenja i kompetencija ili tailor made program skrojen prema vašim potrebama u tajanju od 3 do 5 modula. Svaki modul traje dva trening dana i realizuje se u planiranim vremenskim intervalima, u zavisnosti od dostupnosti zaposlenih i trenerskog tima.

Sadržaj leadership modula

Prvi modul

 • Komunikacioni proces
 • Aktivno slušanje i postavljanje pitanja
 • Upućivanje povratne informacije – feedback
 • Efikasna komunikacija – stilovi komunikacije

Drugi modul

 • Vođenje poslovnih sastanaka
 • Delegiranje radnih zadataka
 • Poslovno planiranje
 • Postavljanje i postizanje ciljeva
 • Donošenje odluka

Treći modul

 • Liderstvo i liderski stilovi
 • Obaveze i odgovornosti menadžera
 • Upravljanje timom
 • Upravljanje promenama
 • Rešavanje konflikta

Koristi za Vas i Vašu organizaciju

 • Veći stepen efikasnosti i usmerenosti ka ostvarenju poslovnih ciljeva
 • Stiče se veštine uspešnog vođenja sastanaka i komunikacije poslovnih ciljeva
 • Ovladano efikasnim alatima za delegiranje radnih zadataka
 • Jasno i konstruktivno se pruža feedback (kritika i pohvala) zaposlenima
 • Uspešno se upravlja većim brojem zaposlenih uz prepoznavanje i maksimalno korišćenje njihovih sposobnosti
 • Efektivno komunicira sa zaposlenima
 • Razvijene liderske veštine koje se prilagođavaju datim poslovnim situacijama
 • Aktivno se upotrebljavaju osnovni alati motivacije zaposlenih
 • Efikasno sprovođenje promena u organizaciji

Poklon assessment u vrednosti od 960€

Poklon svim učesnicima svakog leadership programa uključuje sveobuhvatni PDA assessment koji čine tri izveštaja:

 1. Profil ličnosti
 2. Stepen razvoja kompetencija
 3. Liderski profil

BONUS – sastanak u trajanju od 1h sa menadžmentom i grupni pregled izveštaja i poređenja izveštaja zaposlenih.

Trener na treningu

Uglješa Atanacković, trener i konsultant sa višegodišnjim iskustvom u oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Inženjer menadžmenta u oblasti menadžmenta ljudskih resursa. Treningom i razvojem se bavi od svoje 16 godine, u početku u NVO sektoru a u poslednjih 15 godina u poslovnom sektoru. Poslednjih 10 godina radi kao konsultant za ljudske resurse, trener i coach. Vlasnik je agencije ROAD HR. U poslednjih 10 godina održao je preko 930 treninga kroz koje je prošlo više od 12.540 zadovoljnih učesnika. 

Metodologija izvođenja leadership treninga

Trening se realizuje uživo. Radimo u malim grupama do 12 učesnika i prostranim salama. Naša trening metodologija zasnovana je gejmifikaciji i iskustvenom učenju uz veliki broj poslovnih simulacija, iskustvenih vežbi, rada u manjim grupama i parovima koji prate grupne diskusije o iskustvu tokom vežbe što sve zajedno čini oko 80% vremena provedenog na treningu. Teroijski deo treninga podrazumeva do 20% vremena na treningu.

U zavisnosti od ciljeva učenja možemo kreirati follow-up radionice i on-line platformu sa domaćim zadacima između modula.

Posebni uslovi POKLON promocije

Naši treninzi zahtevaju visok stepen angažovanja učesnika kroz interaktivne vežbe i diskusije i kako bi maksimizirali ciljeve treninga preporučeujemo maksimalno 12 učesnika treninga.

Promocija tokom koje svim naručiocima in-house leadership programa od najmanje tri modula poklanjamo za najviše 12 učesnika besplatne assessment izveštaje i grupni sastanak tumačenja izveštaja u trajanju od 1h, vremenski i količinski je ograničena. Promocija važi najkasnije do 31.03.2024. ili do isteka količina predviđenih za promociju.

Realizacija programa može početi najkasnije do 31.05.2024. po rezervaciji promocije. Rezervacijom promocije se smatra uplata avansnog dela ponude.

Često postavljana pitanja

Da li moramo odmah po rezervaciji započeti sa realizacijom?

Realizacija programa može početi najkasnije 31.05.2024. a tokom trajanja promocije je potrebno izvršiti rezervaciju i najaviti okvirno vreme početka programa.

Kako izgleda Tailor made ponuda treninga?

Tailor made ponuda podrazumeva da na osnovu potrebnih kompetencija pravimo program u trajanju od 3 do 5 modula. Kompetencije može dostaviti naručilac ili na osnovu urađenog assessmenta predlažemo optimalni plan i program.

U kojoj meri se mogu vršiti modifikacije standardne ponude od 3 ili 4 modula?

Modifikacije i intervencije na izmeni sadržaja standardnih programa u trajanju od 3 ili 4 modula se mogu vršiti u iznosu do 20%. U svakom slučaju ukoliko imate veći broj izmena koje želite uraditi na postojećim programima predlažemo Tailor made program.

Kako na osnovu assessmenta definišete teme treninga?

Kada učesnici urade assessment pregledamo grupni izveštaj kompetencija gde na osnovu grupnih poređenja i grafikona osipanja definišemo kompetencije koje su nisko razvijene kod većine učesnika. Potom ove kompetencije poredimo sa opisima poslova i potrebnim kompetencijama za obavljanje radnih zadataka na osnovu čega kreiramo ciljeve učenja i optimalan plan treninga.

Koliko vremena je potrebno za realizaciju kompletnog programa?

U zavisnosti od dostupnosti zaposlenih i trenera optimalni razmak između modula je definisan na 15-30 dana. Na osnovu našeg iskustva većina programa se završi najranije dva meseca a najkasnije pet meseci od početka programa.

Gde se realizuju treninzi?

Treninzi se realizuju uživo u prostorijama kompanije ili iznajmljenom prostoru izvan kompanije. Iznajmljivanje prostora izvan kompanije se preporučuje ukoliko kompanija nema sale za rad i ukoliko želite učesnike da izdvojite od poslovnih procesa u cilju njihove potpune posvećenosti treningu.

Kako radite follow-up treninga?

Follow-up treninga možete uraditi samostalno ukoliko posedujete kapacitete za realizaciju. Ukoliko realizaciju follow-up programa poverite nama između treninga ili pred početak novog modula organizujemo follow-up radionice. Takođe učesnicima možemo postaviti on-line platformu koju korste između moula kako bismo produžili period učenja. On-line platforma je koncipirana tako da učesnicima pruža dodatne materijale, video klipove, kvizove, zadatke i mogućnost deljenja iskustava u primeni stečenih znanja kroz forum, kao i direktan pristup treneru za sva dodatna pitanja i nedoumice.

Prijava i informacije

  Odaberite jednu od ponuđenih opcija treninga.