Alati za procenu zaposlenih

Alati za procenu ličnosti i kompetencija više nego ikada su potrebni kako bi kompanije mogle da detektuju talente i zadrže ih u kompaniji u skladu sa njihovim razvojnim potrebama.

U skladu sa stalno rastućim zahtevima poslovnog okruženja, predstavljamo vam naš alat za procenu ličnosti i kompetencija. Ovaj inovativni alat pruža dublji uvid u način na koji pojedinci najbolje funkcionišu unutar specifičnih radnih uloga, identifikujući njihove jedinstvene potrebe za razvojem. Svojim jednostavnim procesom ispunjavanja jednog upitnika, ova platforma generiše do 10 različitih izveštaja.

Pridružite nam se na događaju gde ćemo detaljno istražiti kako naš alat omogućava precizniju i efikasniju selekciju kandidata, unapređenje performansi zaposlenih na različitim nivoima i ostvarivanje optimalnog sastava timova. Naši stručnjaci će vam demonstrirati praktične primere primene alata i deliti sa vama korisne uvide u optimizaciju radnih procesa.

Alati koje ćemo prezentovati:

Prijava za događaj:

Prisustvo događaju je besplatno. Kako biste obezbedili svoje mesto i dostavili Vam link za praćenje događaja na vreme molimo Vas da se prijavite putem klika na sledeću formu.

The event is finished.